Nokia X6 Uluslararası Pazara Hazırlanıyor! - nereblogg


Geçtiğimiz ay Çin'de Nokia X6 piyasaya sürüldükten sonra uluslararası pazara ne zaman çıkacağı merak edilmişti.




Geçen ay Çin’de Nokia X6’yı piyasaya sürdükten sonra, HMD Global’in cihazın global kullanıma sunulmasını planladığı söyleniyor. Şimdi, Nokia X6 Hindistan lansmanının resmi Hindistan web sitesindeki destek sayfasının yayına girmesiyle yaklaşıyor gibi görünüyor.

Nokia X6'nın destek sayfasında SAR Sertifikası Bilgileri cihazın Hindistan'da kullanım için onaylandığını da doğruluyor. Destek sayfasında, "Mobil cihazınız ayrıca Hindistan Telekomünikasyon Departmanı tarafından kurulan radyo dalgalarına maruz kalma gereksinimlerini karşılamak için tasarlanmıştır." sözleir yer aldı. Bu durum, Nokia X6'nın Hindistan'da lansmana geçeceği söylentilerine yakıt katıyor ve etkileyici teknik özellikleri sayesinde heyecanla bekliyoruz.

Nokia X6, çentik yukarı-yukarı sayesinde, 19: 9 en-boy oranıyla 5,8 inç full HD + ekrana sahip. Snapdragon 636 yonga seti tarafından desteklenmektedir ve iki RAM + depolama konfigürasyonu ile birlikte gelir - 4GB / 6GB RAM ve 32GB / 64GB depolama alanıyla geliyor.

Optiklere gelen Nokia X6, 16MP birincil sensör ve 5MP ikincil sensörlü çift arka kamera sistemini de beraberinde getiriyor . Buradaki selfie atıcı, f / 2.0 lens ile birleştirilmiş 16MP sensördür. Bu, çoğu akıllı telefondan beklediğimiz normal kamera özellikleriyle, yani bokeh, her ikisi ve AI sahne tanıma özelliği ile birleştirilir.



Bu cihaz ayrıca Google'ın Android One programının bir parçası olacak ve Android 8.1 Oreo'yu kullanıma hazır hale getirecek. Ayrıca, diğer son Android cihazlar gibi, yazılım tabanlı yüz tanıma özelliği sunar. Bağlantı özellikleri arasında 4G VoLTE, USB Tip-C bağlantı noktası, Wi-Fi ve Bluetooth bulunduruyor.

Peki Siz Bu Telefonu Nasıl Buluyorsunuz?

Yorumlar

Yorum Gönder