Note 9 Devrimsel Yeniliği ile Herkesi Hayran Bırakacak! - nereblogg

Samsung Galaxy Note 9, 9 Ağustos tarihinde New York’ta düzenlenecek olan Unpacked etkinliği kapsamında tanıtılacak. Cihazın özellikleri büyük oranda netlik kazanırken, heyecan verici yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Büyük yenilikler Galaxy S10’a saklandığı için Note 9 ile Note 8 arasında büyük bir farklılık beklenmiyor. Biraz daha güçlü bir donanıma sahip olan Note 9’un öne çıkacağı noktaların başında, tamamen yenilenen S-Pen kalem gelecek.




Note 9 yeni S-Pen ile hayran bırakacak!


Note serisi akıllı telefon ailesinin vazgeçilmezi olan S-Pen kalemin, Note 9 ile birlikte tamamen yenilenerek Bluetooth desteğine kavuştuğunu ve artık S-Pen ile müzik çaları kontrol etmenin mümkün hale geldiğini duymuşsunuzdur.



Sızıntıları ile popülerlik kazanan kaynaklardan Ice Universe, Note 9’un S-Pen kaleminin şarj edildiğini iddia ediyor. Aslında, kalemin Bluetooth bağlantısına sahip olduğunun ortaya çıkmasından sonra böyle bir şey bekleniyordu.


Ancak, kalemin nasıl şarj edildiğine dair bir detay paylaşılmadı. Beklentiler, S-Pen’in yuvasına takıldığında Note 9 tarafından otomatik olarak şarj edileceği yönünde. Zira, S-Pen üzerinden herhangi bir USB bağlantısı vs. bulunmuyor.








Yorumlar

  1. Note 9 almak istiyorum ya çok güzel telefon ama gittikçe zamlanıyor 😔

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef gittikçe artan dolar fiyatların da zamlanmasına sebep oluyor :(

      Sil

Yorum Gönder