Galaxy S9’un Kamerası Artık Çok Daha Gelişmiş! - nereblogg

Galaxy Note 9 modelinin tanıtılmasına sayılı günler kalırken Samsung, Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus için yeni bir güncelleme yayınladı. Güncelleme sonrasında Galaxy S9 480 fps ile ağır çekim konusunda çok daha yetenekli hale geliyor.

 Hali hazırda her iki model 4K çözünürlükte 60 fps video kaydedebilirken, ağır çekim moduna geçildiğinde ise 720p çözünürlükte 960 fps çekim yapılabiliyor.

  Galaxy S9 480 fps video kayıt yeteneğine kavuştu!


  250 MB boyutunda olan güncelleme ile birlikte cihaz, 480 fps kayıt yeteneğine kavuştu. Böylece 960 fps’de sunulan 0.2 saniyenin aksine, 0.4 saniyelik bir kayıtyaparak ağır çekime dönüştürebiliyorsunuz. Ancak, bazı kısıtlamalar bulunuyor.


Güncelleme sonrasında 480 fps, sadece süper ağır çekim modu ile birlikte kullanılabiliyor. Eğer, 960 fps çekim yapmak istiyorsanız, standart ağır çekim moduna geçiş yapmanız gerekiyor. Samsung’un neden böyle bir değişikliğe gittiğini bilmiyoruz, ancak otomatik modda bile ağır çekim oldukça iyi çalışıyor.
Tüm bunların yanı sıra, güncelleme Temmuz ayı güvenlik yamalarını cihazlar ile buluşturuyor. AR Emoji daha stabil hale getirilirken, cihazın performansını artıracak iyileştirmeler ve hata düzeltmeleri güncelleme ile sunuluyor.
Şu anda Hindistan ve Güney Kore’de yayınlanan güncellemenin, kısa bir süre içerisinde Avrupa’da ve ülkemizde bulunan cihazlara gelmesini bekliyoruz.



k: shiftdelete.net

Yorumlar

Yorum Gönder