Nubia Z18 Özellikleri Ortaya Çıktı! - nereblogg



ZTE'den Nubia Z18'in lansmanından önce özellikleriyle sızdırıldı. Telefonun sızdırılan görüntüleri gayet güzel görünüyor.

Çinli akıllı telefon üreticisi ZTE'nin Nubia Z18 akıllı telefonunu yakında piyasaya sürdüğü bildiriliyor. Bu, şirketin Nisan ayında Nubia Z18 Mini yetkilisini birkaç ay önce yapmasının ardından geldi. Son zamanlarda, ZTE Nubia Z18 akıllı telefonun canlı görüntüleri temel telefona çok benzeyen bir çentik göstergesini ortaya koyan birkaç web sitesinde sızdırıldı.


ZTE Nubia Z18, selfie kamerayı yerleştirmek için ekranın üst kısmında küçük bir yarı dairesel çentiğe sahiptir. Cihazın altında hiçbir kapasitif navigasyon butonu bulunmamaktadır. Gezinme düğmesi yazılımın kendisinde bulunur ve değerli ekran mülkünü boşa harcamaz. Nubia Z18'in ön yüzü, ekranın alt kısmında ince çentik tamamen hakim. Nubia Z18'de kavisli olmasa da, yan çerçeveler çok incedir ve neredeyse çerçevesiz bir his verir.

Nubia Z18'in en az Full-HD çözünürlük ve 18: 9 en boy oranına sahip 5,9 inç LCD ekran sunması bekleniyor. Akıllı telefon, amiral gemisi Qualcomm Snapdragon 845 işlemci tarafından güçlendirilmiş olabilir. Şirketin Nubia Z18'i iki RAM versiyonunda piyasaya sürmesi bekleniyor. Bir tanesi 6GB RAM ile birlikte 64GB dahili depolama alanı, diğeri ise 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip olacak.

Nubia Z18'in kamera özellikleriyle ilgili olarak, cihazın, öncelikle derinlik etkisini sağlamak ve ayrıca kontrast oranını arttırmak için bir 8MP ikincil sensör ile birlikte bir 24MP birincil sensörü ile arkada bir çift kamera kurulumunu göstermesi bekleniyor. Ön tarafta, Nubia Z18 büyük olasılıkla bir 8MP selfie kameraya sahip olacak. Akıllı telefonun Android 8.0 Oreo işletim sistemini kullanıma hazır olması bekleniyor.

Acaba bu güzel telefonun ülkemizdeki fiyatı ne olacak :)

Yorumlar