Uygun Fiyatlı ve Şık Tasarımlı "Oppo A3s" Tanıtıldı! - nereblogg

Nereblogg'dan herkese merhaba. Bugün Ülkemizde neredeyse hiç görülmeyen fakat dünya genelinde oldukça dikkat çeken markalardan biri olan Oppo'nun, orta segmentteki yeni oyuncusu olan Oppo A3s‘i duyurmasıyla ilgili bir blog yaptım.




A3s'in ekran tarafında Iphone X'da olduğu gibi bir çentik bulunuyor. 19:9 formatındaki ekranın gövdeye oranı ise yüzde 88.8 oranında. Snapdragon 450‘den güç alan cihazda bunun yanı sıra 2 GB RAM ve 16 GB dahili hafıza eşlik ediyor. 

A3s, bulunduğu segmentteki diğer cihazlara kıyasla biraz daha iyi performans sunuyor. Cihazın arka tarafında f/2.2 diyafram açıklığına sahip 13 megapiksellik bir lens ve 2 megapiksellik lens bulunuyor. Bu çift kamera sayesinde cihazda derinlik algılaması özelliğinin kullanılması da mümkün oluyor. Ön tarafta ise 8 megapiksellik bir kameranın konumlandırıldığı görülüyor.

A3s’e batarya tarafında 4.230 mAh kapasiteli bir pil eşlik ediyor. Kutudan ise Android 8.1 Oreo işletim sistemi ile çıkıyor. 15 Temmuz itibarıyla raflardaki yerini alacak cihazın fiyat etiketi ise 169 Dolar yani 822 Lira şeklinde...

Bana göre ürün gerçekten süper. Ekran gövde oranı bir telefon için gayet iyi, 2 GB Ram her hangi güçlü bir oyun veya programı sorunsuzca çalıştırır ve 16 GB Hafıza da yeterli olur bence.Özellikle pil kapasitesi çok fazla, şarjı uzun süre gidebilir. Android sürümü de yüksek ve fazlasıyla beğenilen bir sürüm.

Ya açıkcası 820 Liralık bir telefon olduğunu düşünüp bu özelliklere bakarsak cidden olağanüstü bir telefon. Ama vergilerden dolayı aşağı yukarı 1300 Liraya çıkacağı için çok da mutlu olmamak lazım.

Nereblogg'dan bugün bu kadar arkadaşlar! Sonraki Blog'da görüşmek üzere!





k: www.shiftdelete.net






Yorumlar

Yorum Gönder